Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g438g744kcal87.6g0g43.8g0g
Peruna, uusi 325g253kcal5.5g52.4g0.7g3.3g
Sipuli kuivattu 13g34kcal1.3g4.4g0.2g4.4g
Keittojuurekset, apetit250g65kcal2.3g12g0.8g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 938g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g14g34kcal0.8g1.2g2.9g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g9g31kcal0.9g4.7g0.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g2322kcal196.8g149.4g98.6g28.8g
Valittu annoskoko1990g1161kcal98.4g74.7g49.3g14.4g
Annoskoko puolitettuna995g581kcal49.2g37.4g24.7g7.2g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125