Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g88g149kcal17.5g0g8.8g0g
Peruna, uusi 65g51kcal1.1g10.5g0.1g0.7g
Sipuli kuivattu 2.5g6.8kcal0.3g0.9g0g0.9g
Keittojuurekset, apetit50g13kcal0.5g2.4g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.8g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.9g6.1kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g464kcal39.6g29.8g19.8g6g
Valittu annoskoko398g232kcal19.8g14.9g9.9g3g
Annoskoko puolitettuna199g116kcal9.9g7.5g5g1.5g
Arvot/100g100g58kcal5g3.7g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125