Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g131g223kcal26.3g0g13.1g0g
Peruna, uusi 98g76kcal1.6g15.7g0.2g1g
Sipuli kuivattu 3.8g10kcal0.4g1.3g0.1g1.3g
Keittojuurekset, apetit75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g4.1g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.8g9kcal0.3g1.4g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g697kcal59g44.8g29.6g8.6g
Valittu annoskoko597g348kcal29.5g22.4g14.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna299g174kcal14.8g11.2g7.4g2.2g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125