Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1400g2380kcal280g0g140g0g
Peruna, uusi 1040g809kcal17.6g167.4g2.1g10.4g
Sipuli kuivattu 40g109kcal4.2g14g0.6g14g
Keittojuurekset, apetit800g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g44g110kcal2.6g3.7g9.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g30g98kcal3g15g3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12728g7427kcal629.2g477g314.6g91.6g
Valittu annoskoko6364g3713kcal314.6g238.5g157.3g45.8g
Annoskoko puolitettuna3182g1857kcal157.3g119.3g78.7g22.9g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125