Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g175g298kcal35g0g17.5g0g
Peruna, uusi 130g101kcal2.2g20.9g0.3g1.3g
Sipuli kuivattu 5g14kcal0.5g1.8g0.1g1.8g
Keittojuurekset, apetit100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5.5g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g3.8g12kcal0.4g1.9g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1592g929kcal78.6g59.8g39.6g11.6g
Valittu annoskoko796g465kcal39.3g29.9g19.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna398g232kcal19.7g15g9.9g2.9g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125