Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g219g372kcal43.8g0g21.9g0g
Peruna, uusi 163g127kcal2.7g26.2g0.3g1.6g
Sipuli kuivattu 6.3g17kcal0.7g2.2g0.1g2.2g
Keittojuurekset, apetit125g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g6.9g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g4.7g15kcal0.5g2.3g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g1161kcal98.4g74.6g49.2g14.4g
Valittu annoskoko995g581kcal49.2g37.3g24.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna498g290kcal24.6g18.7g12.3g3.6g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125