Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)186g65kcal1.9g12.8g0.9g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 254g193kcal4.8g39.3g0.5g2.5g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana 46g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g97g251kcal11.6g2g21.3g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2334g1234kcal39.6g121.2g61.2g15.4g
Valittu annoskoko1167g617kcal19.8g60.6g30.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna584g309kcal9.9g30.3g15.3g3.9g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585