Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)248g87kcal2.5g17.1g1.2g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 338g258kcal6.4g52.4g0.7g3.4g
Sipuli 49g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porkkana 61g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Lanttu 51g15kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g129g335kcal15.5g2.7g28.3g0.1g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3112g1645kcal52.4g161.4g81.6g20.8g
Valittu annoskoko1556g822kcal26.2g80.7g40.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna778g411kcal13.1g40.4g20.4g5.2g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585