Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)310g108kcal3.1g21.4g1.5g4.3g
Peruna, vanha, kuorittu 423g322kcal8g65.6g0.8g4.2g
Sipuli 61g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana 77g25kcal0.5g4.3g0.2g2g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g161g419kcal19.3g3.4g35.4g0.2g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3890g2056kcal65.4g202.2g102g25.8g
Valittu annoskoko1945g1028kcal32.7g101.1g51g12.9g
Annoskoko puolitettuna973g514kcal16.4g50.6g25.5g6.5g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585