Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)371g130kcal3.7g25.6g1.9g5.2g
Peruna, vanha, kuorittu 508g386kcal9.5g78.7g1g5.1g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Porkkana 92g30kcal0.6g5.1g0.2g2.3g
Lanttu 76g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g193g502kcal23.2g4.1g42.5g0.2g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4668g2467kcal78.4g242.4g122.4g31g
Valittu annoskoko2334g1234kcal39.2g121.2g61.2g15.5g
Annoskoko puolitettuna1167g617kcal19.6g60.6g30.6g7.8g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585