Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)433g152kcal4.3g29.9g2.2g6.1g
Peruna, vanha, kuorittu 592g451kcal11.1g91.8g1.2g5.9g
Sipuli 85g26kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Porkkana 107g35kcal0.7g6g0.2g2.7g
Lanttu 89g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g225g586kcal27g4.7g49.6g0.2g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Rypsiöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5446g2879kcal91.4g283g143.2g36g
Valittu annoskoko2723g1439kcal45.7g141.5g71.6g18g
Annoskoko puolitettuna1362g720kcal22.9g70.8g35.8g9g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585