Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)495g173kcal5g34.2g2.5g6.9g
Peruna, vanha, kuorittu 677g515kcal12.7g104.9g1.4g6.8g
Sipuli 97g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Porkkana 123g40kcal0.8g6.8g0.2g3.1g
Lanttu 101g29kcal1g4.7g0.3g1.8g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g258g670kcal30.9g5.4g56.7g0.3g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6224g3290kcal104.6g323.4g163.4g41.4g
Valittu annoskoko3112g1645kcal52.3g161.7g81.7g20.7g
Annoskoko puolitettuna1556g822kcal26.2g80.9g40.9g10.4g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585