Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)557g195kcal5.6g38.4g2.8g7.8g
Peruna, vanha, kuorittu 761g580kcal14.3g118g1.5g7.6g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Porkkana 138g45kcal0.9g7.7g0.3g3.5g
Lanttu 114g33kcal1.1g5.2g0.3g2.1g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g290g754kcal34.8g6.1g63.8g0.3g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7002g3701kcal117.8g363.6g183.6g46.6g
Valittu annoskoko3501g1851kcal58.9g181.8g91.8g23.3g
Annoskoko puolitettuna1751g925kcal29.5g90.9g45.9g11.7g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585