Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1669g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)619g217kcal6.2g42.7g3.1g8.7g
Peruna, vanha, kuorittu 846g644kcal15.9g131.1g1.7g8.5g
Sipuli 122g37kcal1.5g5.8g0.2g2.1g
Porkkana 154g50kcal1g8.5g0.3g3.9g
Lanttu 127g37kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g322g837kcal38.6g6.8g70.8g0.3g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7780g4112kcal130.8g403.8g204.2g51.8g
Valittu annoskoko3890g2056kcal65.4g201.9g102.1g25.9g
Annoskoko puolitettuna1945g1028kcal32.7g101g51.1g13g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585