Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)124g43kcal1.2g8.5g0.6g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Sipuli 24g7.4kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Lanttu 25g7.3kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g64g167kcal7.7g1.4g14.2g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1556g822kcal26.2g80.8g40.8g10.4g
Valittu annoskoko778g411kcal13.1g40.4g20.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna389g206kcal6.6g20.2g10.2g2.6g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585