Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli 82g25kcal1g4g0.2g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g262g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Ketsuppi, Heinz41g42kcal0.4g9.8g0g0.5g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 5.2g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g1790kcal125g68.2g110.2g17.8g
Valittu annoskoko1092g895kcal62.5g34.1g55.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna546g448kcal31.3g17.1g27.6g4.5g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640