Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 625g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g337kcal0g0g37.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g829kcal94.9g0g50g0g
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g437g89kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Ketsuppi, Heinz68g70kcal0.6g16.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 8.7g0.2kcal0.1g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.2g3.2kcal0.2g0.3g0g0.5g
Oregano, kuivattu 1.2g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g2984kcal208.2g113g183.6g29.4g
Valittu annoskoko1820g1492kcal104.1g56.5g91.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna910g746kcal52.1g28.3g45.9g7.4g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640