Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 874g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g472kcal0g0g52.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1161kcal132.9g0g70g0g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g612g124kcal3.7g23.3g1.8g8.6g
Ketsuppi, Heinz94g97kcal0.8g22.8g0.1g1.1g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.7g4.4kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 1.7g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g4177kcal291.8g158.2g257.2g41.2g
Valittu annoskoko2548g2089kcal145.9g79.1g128.6g20.6g
Annoskoko puolitettuna1274g1044kcal73g39.6g64.3g10.3g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640