Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Ketsuppi, Heinz108g111kcal1g26g0.1g1.3g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5828g4777kcal333.6g180.6g293.8g47.4g
Valittu annoskoko2914g2389kcal166.8g90.3g146.9g23.7g
Annoskoko puolitettuna1457g1194kcal83.4g45.2g73.5g11.9g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640