Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1124g203kcal6.3g28.1g4.5g7.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g607kcal0g0g67.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1493kcal170.9g0g89.9g0g
Sipuli 247g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g787g160kcal4.7g29.9g2.4g11g
Ketsuppi, Heinz121g125kcal1.1g29.3g0.1g1.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.2g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Oregano, kuivattu 2.2g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g5371kcal374.8g203.4g330.6g53.4g
Valittu annoskoko3276g2685kcal187.4g101.7g165.3g26.7g
Annoskoko puolitettuna1638g1343kcal93.7g50.9g82.7g13.4g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640