Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g87g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Ketsuppi, Heinz14g14kcal0.1g3.3g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g597kcal41.4g22.8g36.8g6g
Valittu annoskoko364g298kcal20.7g11.4g18.4g3g
Annoskoko puolitettuna182g149kcal10.4g5.7g9.2g1.5g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640