Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1249g226kcal7g31.2g5g8.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g675kcal0g0g74.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1659kcal189.9g0g99.9g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g874g178kcal5.2g33.2g2.6g12.2g
Ketsuppi, Heinz135g139kcal1.2g32.5g0.1g1.6g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 18g0.4kcal0.1g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g5967kcal416.6g225.4g367g59g
Valittu annoskoko3640g2984kcal208.3g112.7g183.5g29.5g
Annoskoko puolitettuna1820g1492kcal104.2g56.4g91.8g14.8g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640