Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1g6.6g0.5g2.4g
Ketsuppi, Heinz27g28kcal0.2g6.5g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1457g1194kcal83.4g45g73.4g11.6g
Valittu annoskoko729g597kcal41.7g22.5g36.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna364g299kcal20.9g11.3g18.4g2.9g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640