Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g428g744kcal75.3g0g49.2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g134g96kcal3.3g22.5g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g43g20kcal0.6g3.1g0.5g1.3g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)374g206kcal3.7g15g15g2.2g
Tilli, tuore 21g6.4kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g2146kcal167.4g81.6g130g7.8g
Valittu annoskoko1000g1073kcal83.7g40.8g65g3.9g
Annoskoko puolitettuna500g537kcal41.9g20.4g32.5g2g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670