Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g481g837kcal84.7g0g55.3g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g150g108kcal3.8g25.3g0.2g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g48g23kcal0.7g3.5g0.6g1.4g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)421g232kcal4.2g16.8g16.8g2.5g
Tilli, tuore 24g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g2414kcal188.6g91.6g146.2g8.8g
Valittu annoskoko1125g1207kcal94.3g45.8g73.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna563g604kcal47.2g22.9g36.6g2.2g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670