Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g54g93kcal9.4g0g6.1g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g17g12kcal0.4g2.8g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g5.3g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)47g26kcal0.5g1.9g1.9g0.3g
Tilli, tuore 2.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g268kcal21g10.2g16.2g1.2g
Valittu annoskoko125g134kcal10.5g5.1g8.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g67kcal5.3g2.6g4.1g0.3g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670