Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g535g931kcal94.1g0g61.5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g167g120kcal4.2g28.1g0.2g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g54g25kcal0.8g3.9g0.6g1.6g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)468g257kcal4.7g18.7g18.7g2.8g
Tilli, tuore 27g8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2683kcal209.6g101.8g162.4g10g
Valittu annoskoko1250g1341kcal104.8g50.9g81.2g5g
Annoskoko puolitettuna625g671kcal52.4g25.5g40.6g2.5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670