Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g642g1117kcal112.9g0g73.8g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g201g144kcal5g33.7g0.2g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g64g30kcal1g4.7g0.8g1.9g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)562g309kcal5.6g22.5g22.5g3.4g
Tilli, tuore 32g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g3219kcal251.4g122.4g195.2g12g
Valittu annoskoko1500g1610kcal125.7g61.2g97.6g6g
Annoskoko puolitettuna750g805kcal62.9g30.6g48.8g3g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670