Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g749g1303kcal131.8g0g86.1g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g234g168kcal5.8g39.3g0.2g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g75g35kcal1.1g5.5g0.9g2.2g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)655g360kcal6.6g26.2g26.2g3.9g
Tilli, tuore 37g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g3756kcal293.4g142.6g227.4g13.8g
Valittu annoskoko1750g1878kcal146.7g71.3g113.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna875g939kcal73.4g35.7g56.9g3.5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670