Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g80g140kcal14.1g0g9.2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g25g18kcal0.6g4.2g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g8g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)70g39kcal0.7g2.8g2.8g0.4g
Tilli, tuore 4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g402kcal31.2g15.2g24.2g1.4g
Valittu annoskoko188g201kcal15.6g7.6g12.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna94g101kcal7.8g3.8g6.1g0.4g
Arvot/100g100g107kcal8.3g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670