Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g856g1489kcal150.6g0g98.4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g267g193kcal6.7g44.9g0.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g86g40kcal1.3g6.2g1g2.6g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)749g412kcal7.5g29.9g29.9g4.5g
Tilli, tuore 43g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g4292kcal335.4g162.8g259.8g16g
Valittu annoskoko2000g2146kcal167.7g81.4g129.9g8g
Annoskoko puolitettuna1000g1073kcal83.9g40.7g65g4g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670