Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g963g1675kcal169.4g0g110.7g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g301g217kcal7.5g50.5g0.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g96g45kcal1.4g7g1.2g2.9g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)842g463kcal8.4g33.7g33.7g5.1g
Tilli, tuore 48g14kcal1.8g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g4829kcal377g183.2g292.6g18g
Valittu annoskoko2250g2414kcal188.5g91.6g146.3g9g
Annoskoko puolitettuna1125g1207kcal94.3g45.8g73.2g4.5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670