Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g107g186kcal18.8g0g12.3g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g33g24kcal0.8g5.6g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g11g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)94g52kcal0.9g3.7g3.7g0.6g
Tilli, tuore 5.3g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g537kcal41.8g20.2g32.2g2g
Valittu annoskoko250g268kcal20.9g10.1g16.1g1g
Annoskoko puolitettuna125g134kcal10.5g5.1g8.1g0.5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670