Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g1070g1861kcal188.2g0g123g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g334g241kcal8.4g56.1g0.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g107g50kcal1.6g7.8g1.3g3.2g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)936g515kcal9.4g37.4g37.4g5.6g
Tilli, tuore 54g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5365kcal419.2g203.6g324.8g19.8g
Valittu annoskoko2500g2683kcal209.6g101.8g162.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1341kcal104.8g50.9g81.2g5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670