Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g134g233kcal23.5g0g15.4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g42g30kcal1g7g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g13g6.3kcal0.2g1g0.2g0.4g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)117g64kcal1.2g4.7g4.7g0.7g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g671kcal52.2g25.6g40.8g2.4g
Valittu annoskoko313g335kcal26.1g12.8g20.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g168kcal13.1g6.4g10.2g0.6g
Arvot/100g100g107kcal8.3g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670