Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g1600g2784kcal281.6g0g184g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g500g360kcal12.5g84g0.5g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g160g75kcal2.4g11.7g1.9g4.8g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)1400g770kcal14g56g56g8.4g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7480g8026kcal627g304.8g486g29.8g
Valittu annoskoko3740g4013kcal313.5g152.4g243g14.9g
Annoskoko puolitettuna1870g2007kcal156.8g76.2g121.5g7.5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670