Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g160g279kcal28.2g0g18.4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g50g36kcal1.3g8.4g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g16g7.5kcal0.2g1.2g0.2g0.5g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)140g77kcal1.4g5.6g5.6g0.8g
Tilli, tuore 8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g805kcal62.8g30.6g48.8g3g
Valittu annoskoko375g402kcal31.4g15.3g24.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna188g201kcal15.7g7.7g12.2g0.8g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670