Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g187g326kcal32.9g0g21.5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g59g42kcal1.5g9.8g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g19g8.8kcal0.3g1.4g0.2g0.6g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)164g90kcal1.6g6.6g6.6g1g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g939kcal73.2g35.8g57g3.6g
Valittu annoskoko438g470kcal36.6g17.9g28.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna219g235kcal18.3g9g14.3g0.9g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670