Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g214g372kcal37.6g0g24.6g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g67g48kcal1.7g11.2g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g21g10kcal0.3g1.6g0.3g0.6g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)187g103kcal1.9g7.5g7.5g1.1g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1073kcal83.8g40.8g65.2g3.8g
Valittu annoskoko500g537kcal41.9g20.4g32.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna250g268kcal21g10.2g16.3g1g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670