Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g27g47kcal4.7g0g3.1g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g8.4g6kcal0.2g1.4g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)23g13kcal0.2g0.9g0.9g0.1g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g134kcal10.2g5g8g0.4g
Valittu annoskoko63g67kcal5.1g2.5g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g34kcal2.6g1.3g2g0.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g4g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670