Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g267g465kcal47.1g0g30.7g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g84g60kcal2.1g14g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g27g13kcal0.4g2g0.3g0.8g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)234g129kcal2.3g9.4g9.4g1.4g
Tilli, tuore 13g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1341kcal104.8g51g81.2g5g
Valittu annoskoko625g671kcal52.4g25.5g40.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g335kcal26.2g12.8g20.3g1.3g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670