Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g3200g5568kcal563.2g0g368g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1000g720kcal25g168g1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g320g150kcal4.8g23.4g3.8g9.6g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)2800g1540kcal28g112g112g16.8g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14960g16053kcal1253.8g609.6g972.2g59.6g
Valittu annoskoko7480g8026kcal626.9g304.8g486.1g29.8g
Annoskoko puolitettuna3740g4013kcal313.5g152.4g243.1g14.9g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670