Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g321g558kcal56.5g0g36.9g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g100g72kcal2.5g16.8g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g32g15kcal0.5g2.3g0.4g1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)281g154kcal2.8g11.2g11.2g1.7g
Tilli, tuore 16g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1610kcal125.8g60.8g97.4g6g
Valittu annoskoko750g805kcal62.9g30.4g48.7g3g
Annoskoko puolitettuna375g402kcal31.5g15.2g24.4g1.5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670