Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g374g651kcal65.9g0g43g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g117g84kcal2.9g19.7g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g37g18kcal0.6g2.7g0.4g1.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)328g180kcal3.3g13.1g13.1g2g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1878kcal146.8g71.4g113.4g7g
Valittu annoskoko875g939kcal73.4g35.7g56.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna438g469kcal36.7g17.9g28.4g1.8g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670