Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g400g696kcal70.4g0g46g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g125g90kcal3.1g21g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g40g19kcal0.6g2.9g0.5g1.2g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)350g193kcal3.5g14g14g2.1g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1870g2007kcal156.6g76.2g121.6g7.4g
Valittu annoskoko935g1003kcal78.3g38.1g60.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna468g502kcal39.2g19.1g30.4g1.9g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670