Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha491g815kcal93.3g0g49.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)140g91kcal4.5g6.7g4.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g53g168kcal4.7g27.4g3.2g4.7g
Omena, ulkomainen, kuorittu 140g63kcal0.3g13.2g0.1g2.5g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g74g66kcal11g0.4g2.2g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g105g295kcal20g0g24.2g1.1g
Siirappi 4.9g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g3088kcal270.2g112.6g167.8g20.2g
Valittu annoskoko1113g1544kcal135.1g56.3g83.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna557g772kcal67.6g28.2g42g5.1g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706