Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha561g931kcal106.6g0g56.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)160g104kcal5.1g7.7g5.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g60g192kcal5.4g31.3g3.6g5.4g
Omena, ulkomainen, kuorittu 160g72kcal0.3g15.1g0.2g2.9g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g84g75kcal12.6g0.4g2.5g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g120g337kcal22.8g0g27.7g1.2g
Siirappi 5.6g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g3529kcal308.6g129g191.8g23g
Valittu annoskoko1272g1764kcal154.3g64.5g95.9g11.5g
Annoskoko puolitettuna636g882kcal77.2g32.3g48g5.8g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706