Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha631g1048kcal119.9g0g63.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)180g117kcal5.8g8.7g6.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g68g216kcal6.1g35.2g4.1g6.1g
Omena, ulkomainen, kuorittu 180g81kcal0.3g17g0.2g3.2g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g95g84kcal14.2g0.5g2.8g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g135g379kcal25.7g0g31.1g1.4g
Siirappi 6.3g19kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g3970kcal347.4g145.2g215.8g26g
Valittu annoskoko1431g1985kcal173.7g72.6g107.9g13g
Annoskoko puolitettuna716g993kcal86.9g36.3g54g6.5g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706