Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1164kcal133.3g0g70.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)200g130kcal6.4g9.6g7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g75g241kcal6.8g39.1g4.5g6.8g
Omena, ulkomainen, kuorittu 200g90kcal0.4g18.9g0.2g3.6g
Sipuli 150g46kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g105g94kcal15.8g0.5g3.2g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g150g421kcal28.6g0g34.6g1.5g
Siirappi 7g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g4411kcal386.4g161g239.8g29g
Valittu annoskoko1590g2205kcal193.2g80.5g119.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna795g1103kcal96.6g40.3g60g7.3g
Arvot/100g100g139kcal12.2g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706