Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)400g260kcal12.8g19.2g14g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g150g480kcal13.5g78g9g13.5g
Omena, ulkomainen, kuorittu 400g179kcal0.8g37.7g0.4g7.2g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g210g187kcal31.5g1.1g6.3g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g300g840kcal57g0g69g3g
Siirappi 14g42kcal0g10.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6348g8805kcal770.8g321.6g478.6g57.6g
Valittu annoskoko3174g4403kcal385.4g160.8g239.3g28.8g
Annoskoko puolitettuna1587g2201kcal192.7g80.4g119.7g14.4g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706